Home > Wellness > Huidbehandelingen > Vacuümtherapie


Vacuumtherapie aanbiedingVacuümtherapie i.c.m dermoleds


Vacuümtherapie is een behandelmethode voor versteviging van de huid en afslanken. Op dit moment is een vacuümbehandeling gecombineerd met Ultrasound de meest succesvolle behandeling voor cellulitis. De behandelgebieden zijn: buik, rug, billen, benen en armen.

Het vacuümapparaat rolt en zuigt uw huid, waardoor de huid een betere doorbloeding en circulatie krijgt. Hierdoor zullen klachten zoals cellulitis, vetophopingen of een slappe huid aanzienlijk verminderen. De vacuümtherapie vindt plaats in het begin en aan het eind van de behandeling. De behandeling wordt in de meeste gevallen als aangenaam ervaren, u kunt het vergelijken met een dieptemassage.

Uw huid en onderhuid krijgt weer een gezonde structuur, gaat er beter uitzien en voelt zachter aan. Tevens zullen afvalstoffen sneller afgevoerd worden. Hierdoor kunnen ook andere klachten verdwijnen, zoals obstipatie, vermoeide benen en opgezette voeten. Deze behandeling kan ook inzetbaar zijn bij onder andere littekens, brandwonden, pijnklachten aan spieren of gewrichten.

Dermoleds is een lichttherapie die ervoor zorgt dat het collageen en de elastinevezels in de huid sterk worden aangezet tot nieuwe productie.

Anti-aging schoonheidsbehandeling

De anti-aging schoonheidsbehandeling is een gelaats- en lichaamsbehandeling gebaseerd op diverse apparatuur naar de nieuwste technologieën volgens de Body Health methode. Tijdens de anti-aging schoonheidsbehandeling wordt er gebruik gemaakt van vacuümtherapie, en eventueel ook van Ultrasound en Diamond peeling/microdermabrasie treatment.

Voor aanvang van de behandeling wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld, waarin wordt vastgesteld welke combinatie van apparatuur het mooiste en beste resultaat biedt. Daarbij wordt steeds gebruik gemaakt van natuurlijke producten.
U bereikt een verbluffend resultaat binnen vijf weken! Maak een afspraak met een Inkx Wellness consulente en verlies centimeters. Geef uw huid een frissere uitstraling!

Prijzen schoonheidsbehandelingen voor huidverjonging en vetvermindering

In het geval van acné is het mogelijk dat de behandeling vergoed wordt door de ziektekostenverzekering. Informeer hiervoor bij uw verzekeringsmaatschappij.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met een van onze schoonheidsspecialistes op 0251 - 208448, wij staan u graag te woord!

INKX Wellness | Gildenplein 1 | 1967 KL Heemskerk | T: 0251-208448 | E: info@inkx.eu

sitemap  |  disclaimer  |  design: CoCreCi  |  © december 2006 - november 2018