Home > Wellness > Huidbehandelingen > Ultrasound


aanbieding ultrasoundUltrasound voor huidverjonging en vetvermindering

Herkent u dit?

U bent dan bij Inkx aan het juiste adres. Wij beschikken over een Ultrasound systeem waarmee uitstekende resultaten behaald kunnen worden op het gebied van anti-aging en vetvermindering (vet verwijderen zonder operatie). Deze behandelmethode, waarbij Ultrasound wordt gecombineerd met Vacuümtherapie, dient ter versteviging van de huid en helpt bij afslanken. Daarmee is het een van de meest succesvolle manieren ter bestrijding van cellulitis!

Voor en na de behandelingen worden er foto's gemaakt en wordt uw omvang gemeten. Op deze manier is het resultaat duidelijk meetbaar en zichtbaar!

Ultrasound

Bij de Ultrasound behandeling worden hoogwaardige serums met behulp van ultra geluidsgolven de huid ingesluisd. Deze serums zijn in het bijzonder gericht op zuurstofvoorziening en aanmaak van collageen en elastine, waardoor rimpels vervagen en de huid gladder wordt. Tevens heeft de ultrasound een kalmerende werking op de huid.

Een Ultrasound behandeling richt zich op het stimuleren van de huid zelf. Ultrasound is reeds met veel succes toegepast voor het behandelen van de huid, posttraumatische aandoeningen en perifere zenuwen. Tevens vermindert Ultrasound vetweefsels en worden de contouren van het lichaam gemodelleerd zonder zenuwen of adertjes te beschadigen.

Anti-aging schoonheidsbehandeling

Voor aanvang van de behandeling wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld, waarin wordt vastgesteld welke combinatie van apparatuur het mooiste en beste resultaat biedt. Daarbij wordt steeds gebruik gemaakt van natuurlijke producten. Voor een optimaal resultaat heeft u 8 - 10 behandelingen nodig.

De anti-aging schoonheidsbehandeling is een gelaats- en lichaamsbehandeling gebaseerd op diverse apparatuur naar de nieuwste technologieën volgens de Body Health methode. Tijdens de anti-aging schoonheidsbehandeling wordt er gebruik gemaakt van Ultrasound, maar eventueel ook van Diamond peeling/microdermabrasie treatment en Vacuümtherapie.

U bereikt een verbluffend resultaat binnen vijf weken! Geef uw huid een frissere uitstraling, maak een afspraak met een Inkx Wellness consulente. Het is wel belangrijk de behandelingen met enige regelmaat te herhalen voor een blijvend resultaat.

pic
pic

Linker foto's: voor de 1e ultrasoundbehandeling, rechter foto's: na 10 ultrasoundbehandelingen.

Prijzen schoonheidsbehandelingen voor huidverjonging en vetvermindering

Zie ook het complete overzicht met prijzen op de pagina Schoonheidssalon.

In het geval van acné is het mogelijk dat de behandeling vergoed wordt door de ziektekostenverzekering. Informeer hiervoor bij uw verzekeringsmaatschappij.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met een van onze schoonheidsspecialistes op 0251 - 208448, wij staan u graag te woord!

INKX Wellness | Gildenplein 1 | 1967 KL Heemskerk | T: 0251-208448 | E: info@inkx.eu

sitemap  |  disclaimer  |  design: CoCreCi  |  © december 2006 - november 2018