Home > Wellness > Permanente make-up


Permanente make-up


permanente make-up Styling van ogen, lippen en wenkbrauwen zorgt ervoor dat u ook zonder make-up een verzorgde maar toch natuurlijke uitstraling heeft.

Permanente make-up heeft een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Met permanente make-up bent u dag en nacht verzorgd. Jarenlang zult u plezier hebben van een prachtig, natuurlijk en verzorgd uiterlijk. Voordat de pigmentatie begint, wordt in overleg met u de vorm en de kleur bepaald. Hierna wordt de gewenste vorm op lippen, wenkbrauwen of ogen getekend.


Permanente make-up
is voor mensen die:
- geen wenkbrauwen (meer) hebben, al dan niet door ziekte
- moeite of geen tijd hebben om zich op te maken
- veel aan sport doen
- slechtziend zijn, contactlenzen of een bril dragen.

Permanente make-up is een micro implantatie van verfpigmenten in de huid. Permanente make-up is geen tatoeëring, al lopen hierover de meningen nog uiteen. Er worden pigmenten in de huid aangebracht die na ongeveer 3 tot 5 jaar vervagen of verdwijnen. Lipcontour kan bij iedereen worden toegepast om een perfecte rand van de lippen te verkrijgen. Eyeliner kan bij iedereen gezet worden, zowel onder als boven. Het toont als een natuurlijke oog make-up.

Wenkbrauwen kunnen gezet worden bij iemand die van nature of door medicatie geen wenkbrauwen meer heeft, maar ook bij mensen die ze willen laten opvullen of verlengen.

Wenkbrauwen
Door tussen uw eigen wenkbrauwhaartjes kleine streepjes te zetten, lijkt het net alsof deze van uzelf zijn. Dit wordt de hairstroke techniek genoemd. Dit geeft een heel natuurlijk beeld van de wenkbrauwen. Dikke donkere strepen behoren daardoor tot het verleden.

De shadow methode
Bij deze techniek worden als het ware kleine puntjes in de vorm van haartjes tussen de wenkbrauwen getekend, zodat de wenkbrauwen wat voller lijken. Vooral geschikt voor de gevoelige huid.

Eyeliner
Door het aanbrengen van een permanente eyeliner dicht tegen de wimperimplant, lijken uw ogen groter en sprekender en uw wimperimplant voller.

Lipcontour
Een permanente lip-liner kan lippen verfraaien, voller maken en is ideaal voor wie ongelijke of smalle lippen heeft.

Full lips techniek
Bij deze behandeling gaan we de lippen wat voller maken door middel van een lijntje om de lippen en we kleuren de lippen ook voor een gedeelte in.
Zo krijg je een heel mooi vol resultaat, en lijken de lippen veel voller.
Zowel de lipcontour als de full lips techniek heeft meer dan 2 behandelingen nodig.

Het resultaat van alle bovengenoemde pigmentaties is natuurlijk en blijft gedurende 3 tot 5 jaar mooi om vervolgens langzaam te vervagen. Dit is per persoon verschillend.


Nazorg bij permanente make-up

Nazorg bij permanente make-up is nodig om ervoor te zorgen dat het eindresultaat geheel naar wens is. Als u een gebied heeft laten behandelen met permanente make-up, dit geldt zowel voor de ogen, de lippen als de wenkbrauwen, dan mag er de eerste 4 dagen geen water op komen, dus uitkijken met douchen, sauna, zwemmen en eventuele make-up resten van het gezicht verwijderen. Ook moet de cliënt de eerste weken de behandelde huid minimaal 3 keer per dag insmeren met een creme die de specialist adviseert. Dit zorgt ervoor dat het behandelde gebied sneller geneest en dat er eventuele ontstekingen worden voorkomen. Krabben aan korstjes mag absoluut niet.

Na 4 weken komt u bij ons terug in de salon om de permanente make-up te laten controleren. Bij deze afspraak kijken wij de permanente make-up helemaal na en worden eventuele plekjes waar het pigment niet goed door de huid opgenomen is nog een keer behandeld.

Correcties en verwijderen van de permanente make-up

Het kan voorkomen dat u niet tevreden bent met de permanente make-up. We kunnen dit tegenwoordig in de meeste gevallen verwijderen en corrigeren. Deze methode kan bijvoorbeeld worden toegepast bij te brede wenkbrauwen, onderhuidse uitlopers, het oplichten van de kleur of in zeldzame gevallen uitschieters. Prijzen hiervoor zijn altijd in overleg met de specialiste, zij wil graag eerst bekijken en beoordelen wat er moet gebeuren.

Prijzen

Voor overige prijzen en meer informatie kunt u contact met ons opnemen op 0251 - 208448.

Inkx Wellness is door de GGD gecertificeerd.

INKX Wellness | Gildenplein 1 | 1967 KL Heemskerk | T: 0251-208448 | E: info@inkx.eu

sitemap  |  disclaimer  |  design: CoCreCi  |  © december 2006 - november 2018