Home > Haarstudio > Haarverzorging > Ornatiq


Ornatiq

Het ideale product is goed voor de gezondheid, doet goed waar het voor bedoeld is, heeft een luxueuze beleving, is handig in gebruik, ziet er goed uit en is ook nog betaalbaar.

De producent van ORNATIQ (een jong en eigenzinnig merk opgericht in 2015) beschikt over jarenlange ervaring in de kappers- en schoonheidsbranche. Vanuit deze achtergrond hebben zij een collectie van essentiële haarverzorgingsproducten samengesteld die aan al deze elementen voldoen. De producten zijn zodanig op elkaar afgestemd dat ze elkaar aanvullen en ondersteunen en vergelijkbaar zijn in geur en sensatie.

ORNATIQ producten bevatten organische en natuurlijke ingrediënten die bestaan uit plantextracten, zaden- en notenextracten en essentiële, aromatische of etherische oliën. ORNATIQ producten zijn met veel toewijding en goede resultaten dierproefvrij en dermatologisch getest en bevatten geen sulfaten, fosfaten en parabenen.

Nieuwe haarverzorgingslijn bij INKX!

De ORNATIQ-lijnbestaat uit de volgende producten:

- SHAMPOO HYDRO Wheat – Coconut – Melon. Natuurlijke en hydraterende shampoo geschikt voor elk haartype. Voor gezond, natuurlijk en glanzend haar.

- CONDITIONING MASK HYDRO Wheat – Coconut – Jojoba. Natuurlijke en hydraterende conditioner maakt het haar dikker en laat het zacht en glad aanvoelen zonder dat het haar verslapt. Geschikt voor elk haartype, extra geschikt voor een droge, schilferige of gevoelige hoofdhuid.

- HERBAL SEA SPRAY Sage – Lavender – Sandalwood. Deze bijzondere saltspray geeft ongekend veel glans en maakt het haar meer handelbaar door de mix van extracten en zouten. De saltspray geeft stevigheid en heeft een heerlijke frisse lavendelgeur.

Ornatiq- VOLUME PASTE SLEEK Wheat – Soy – Silk. Deze organische en natuurlijke haarversteviger heeft een sterke hydraterende werking en gaat het pluizen van het haar tegen. Geschikt voor ieder haartype, voor hair extensions en haarwerken. Voedt en herstelt.

- FINISHING SPRAY FIRM HOLD Lime – Mint – Glove. Organische en natuurlijke haarspray, zorgt voor een langdurige fixatie, kleeft of sneeuwt niet en is heel makkelijk uitkambaar. Heerlijke frisse geur van limoen en munt.

- FLEXWAX RELAXED HOLD combineert de beste eigenschappen van een gel met de beste eigenschappen van een wax. Deze flexwax is goed verdeelbaar, voelt niet vet aan en heeft een heerlijke geur.

NIEUW

Nieuw in ons assortiment:
- Een verzorgend MASKER. Perfect voor droog en beschadigd haar om de schubjes weer helemaal te sluiten. Hierdoor krijgt het haar een mooie verzorgende glans. Met een heerlijke geur van olijf, mango en sinaasappel.
- FIBERMUD, een WAX voor krullend haar.

ORNATIQ is zowel verkrijgbaar in onze salon als in de webwinkel! Meer informatie vindt u op de website Ornatiq.nl.

INKX Wellness | Gildenplein 1 | 1967 KL Heemskerk | T: 0251-208448 | E: info@inkx.eu

sitemap  |  disclaimer  |  design: CoCreCi  |  © december 2006 - november 2018