Home > Wellness > Schoonheidssalon > Oolaboo


Oolaboo

Oolaboo
Oolaboo is een beautymerk van Nederlandse bodem. Oolaboo bekijkt schoonheid niet alleen vanuit het perspectief van uiterlijke schoonheid en verzorging aan de buitenkant. De maximale potentie van uiterlijke schoonheid wordt verkregen door minstens zoveel aandacht te besteden aan onze innerlijke schoonheid en gezondheid. Maar liefst 70% van onze huidconditie wordt bepaald (door o.a. voeding) van binnenuit. Daarom moet alles wat we in en op ons lichaam gebruiken voedzaam en veilig zijn, met als resultaat een gezonde en stralende huid!

In het kort bestaat iedere Oolaboo ceremonie uit 3 elementen:
1. Oolaboo once a day dose > nutraceuticals: natuurlijke voedingssupplementen.
2. Oolaboo huidverzorgingsproducten > cosmeceuticals, 98% natuurlijk!
3. Oolaboo behandeling > ceremony.

Voedingssupplementen

De voedingssupplemeten van Oolaboo zijn een onmisbare aanvulling op uw persoonlijke verzorging, en zijn er voor diverse huidtypen en aandachtsgebieden. U heeft de keuze uit 6 supplementen, waaronder:
- Truffle indulgence, aanbevolen voor 40 jaar en ouder, verfijnt de poriën en vermindert lijntjes
- Oil control, heeft een zuiverende werking en wordt aanbevolen bij acne en overgangsklachten.
- Ageless 30+, een actief en natuurlijk supplement, een weldaad voor de rijpere en gevoelige huid.
- Saveguard, aanbevolen tot 30 jaar voor extra bescherming voor roodheden, anti-aging en negatieve gevolgen door roken en smog.

Alle supplementen zijn zowel in de salon als in onze webshop verkrijgbaar. Een uitgebreide omschrijving van de supplementen vindt u ook op deze pagina.

Diverse ceremonies

oolaboo

De Oolaboo ceremonies werken volgens de Chinese filosofie. Op ons gezicht staat te lezen wat er in ons lichaam gebeurt. Volgens de Chinese geneeswijze is de huid niet alleen een verpakking van je lichaam, het is ook de spiegel van je gezondheid. Huidproblemen zoals onzuiverheden, oneffenheden, roodheden maar ook een vermoeide huid zijn meestal een gevolg van dieper liggende oorzaken.

De Guasha behandeling met massage biedt vele voordelen, bijvoorbeeld activeren van de doorbloeding en afvoeren van alle afvalstoffen (detoxing). Het resultaat is een frisse uitstraling en gelaatskleur.

Guasha is een Chinese therapie die al enkele duizenden jaren oud is en heft stagnerende energiën (blokkades) op. Er wordt gebruik gemaakt van speciale rode agaatstenen. De behandeling biedt ontspanning, geeft meer energie en is ook effectief bij acne, vermoeidheid, slapeloosheid, hoofdpijnen en bijholteontstekingen.Dit komt door de stimulatie en de balancerende werking op het zenuwstelsel.

Meer informatie over de Oolaboo ceremonies en de Guasha massage geven wij graag in onze salon.


Prijzen

De prijs voor een Oolaboobehandeling bedraagt € 35,- vanaf 30 minuten. Een gelaatsbehandeling van 45 minuten kost € 49,50. Voor een uitgebreide wellnessbehandeling of een Guasha massage van 75 minuten betaalt u € 75,-.

Bij alle behandelingen kunt u het extra's bijboeken, zoals het verwijderen van meeëters en het epileren van wenkbrauwen. Zie ook het complete overzicht met prijzen op de pagina Schoonheidssalon.

Oolaboo heeft ook 2 lijnen luxueuze verzorgingsproducten voor uw haar! Lees meer.

Bekijk hier het Oolaboo filmpje:


Oolaboo toont haar maatschappelijke betrokkenheid met Aquam Servo

Schoon drinkwater is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Door deelname aan het Aquam Servo Project van Oolaboo helpen beauty partners niet alleen zichzelf, maar helpen zij ook anderen en ondersteunen zij hierdoor het werk van Stichting Waterpas in ontwikkelingslanden. Stichting Waterpas maakt zich sterk voor schoon drinkwater voor iedereen ter wereld (www.stichtingwaterpas.nl).

Een sponsoring van slechts 3 cent staat gelijk aan één liter schoon drinkwater! Daarom doneert Oolaboo 3 cent van ieder verkocht huid-of haarverzorgingsproduct aan Stichting Waterpas en helpt daarmee kinderen in Afrika aan schoon drinkwater.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze schoonheidsspecialistes.

 

INKX Wellness | Gildenplein 1 | 1967 KL Heemskerk | T: 0251-208448 | E: info@inkx.eu

sitemap  |  disclaimer  |  design: CoCreCi  |  © december 2006 - november 2018