Home > INKX Wellness in het nieuws


Inkx Wellness nieuws

 

Nieuwe producten van Ornatiq - maart 2018 Ornatiq masker

Sinds kort in ons assortiment:
- Een verzorgend masker, perfect voor droog en beschadigd haar om de schubjes weer helemaal te sluiten. Hierdoor krijgt het haar een mooie verzorgende glans. Met een heerlijke geur van olijf, mango en sinaasappel.
- Fibermud, een wax voor krullend haar.

Lees meer over Ornatiq.


Sonja Silva op bezoek bij INKX - februari 2018

Onlangs bezocht actrice en presentatrice Sonja Silva onze salon. Inkx gaat Sonja helpen haar haar weer gezond te krijgen dat na gewichtsverlies veel te lijden heeft gehad. Dit gaan we met behulp van Djarling hairweaving en Ornatiq producten doen.


Split ender tangNieuw: Split ender Pro tang

Geen lengte van je haar afhalen, maar alleen de gespleten punten.
Deze behandeling met de Split ender Pro tang kost € 25,- en is geldig tot en met 31 december 2017.


Tip voor november en december 2017

Onze stagiaire Kyara is bijna allround kapster en wil veel ervaring op doen. Word je door haar geknipt? Dan krijg je elke dinsdag en zaterdag 5 euro korting. 

 

DjarlingNieuw bij INKX: Djarling hair

Ingeborg en Samantha behaalden het Djarling Hairweaving certificaat! Djarling hair geeft meer volume of verlenging van uw haar. Informeer bij ons naar de mogelijkheden of kijk op deze pagina.

Renate met verlof

Onze kapster Renate gaat 6 augustus met zwangerschapsverlof. In juli hebben we een babyshower voor haar georganiseerd. We wensen haar veel sterkte met de laatste loodjes!

Zomeraanbieding juli + augustus 2017

ACTIE!! In de maanden juli en augustus geven Anne en Anouk op woensdagen een gezichtsbehandeling van 75 minuten van € 75,- voor maar € 45,-!

Video Haarstudio, impressie 2

Ook heren zijn welkom in onze haarstudio!


 


Aanbieding voorjaar/zomer 2017

Summerproof bij Inkx Wellness
Aanbieding: IPL Permanente Ontharing
Bikinilijn van € 99,- nu voor maar € 40,-!
Oksels van € 79,- nu voor maar € 25,-!

Geldig tot en met 31 augustus 2017.

  

Rachel viert haar jubileum

Rachel2 Maart 2017 is de dag dat Rachel precies 12,5 jaar bij ons in dienst was. Dat vinden wij best wel lang en we zijn nog steeds heel blij met haar! Bedankt, Rachel, voor je trouwe dienst, je inzet en je gezelligheid! Hopelijk blijf je nog heel lang bij Inkx!

Inkx op Youtube!

Heeft u onze video's over de haarstudio en schoonheidssalon al bekeken? Ze staan op ons eigen Youtube-kanaal. Zo gaat een bezoekje aan onze haarstudio eraan toe!
IPL nieuwjaarsaanbieding - januari 2017

Ga haarvrij het nieuwe jaar in! NU hele lichaam ontharing via IPL voor maar € 250,-!
Geldig voor 5 behandelingen. Maak snel een afspraak op 0251-208448 of online.

Feestweek bij Inkx! December 2016

Inkx bestaat in december 10 jaar, en dat gaan we vieren!
- Brengt u in de week van 6 tot 10 december een bezoekje aan onze salon? Dan ontvangt u een leuke verrassing, en u heeft altijd prijs!
- Op 8, 9 en 10 december krijgt u daarnaast een gratis give-away ter waarde van € 9,95.
- Op zaterdag 10 december is DJ Strijkplank de hele dag aanwezig en zal uw favoriete verzoeknummer draaien. Ook krijgt iedere klant deze dag een lekkere en gezonde traktatie.

Bekijk de aftermovie!Anouk met verlof

Onze schoonheidsspecialiste Anouk heeft in december een dochtertje gekregen, Djizz. Wij wensen Anouk heel veel geluk met haar baby! Eind maart gaat Anouk weer aan het werk.

Inkx blijft in ontwikkeling

We hebben de afgelopen weken een aantal nieuwe medewerkers mogen verwelkomen. Dit zijn in de haarstudio Antonia en Renate en in de schoonheidssalon Sharon. Lees meer op de pagina "Wie zijn wij?".

Daarnaast is het nog aantrekkelijker in de salon geworden met het nieuwe koffieapparaat. Zo wordt u verwelkomd met een heerlijke cappuccino of andere lekkere koffie! Ook hebben we een nieuw kassasysteem waarmee u online uw afspraak kunt maken en beheren. Ook kunt u punten sparen. Bij besteding van € 10,- in onze salon ontvangt u een punt en bij 60 punten krijgt u een fles heerlijke shampoo van het nieuwe merk ORNATIQ, waarde: € 29,95!

BLOG

Wij hebben nu ook een BLOG!! Onze schoonheidsspecialiste Anne houdt wekelijks een blog bij over leuke tips een weetjes over de huid! Benieuwd?

Kijk snel op bloginkxwellness.dropblock.nl en volg onze leuke, interessante blog!

Aanbieding juni 2016

Bij een heerlijke Lady Luxury treatment van €75,- (75 minuten) nu gratis Comfortzone Tranquillity blend (15ml) ter waarde van €29,95!

Inkx Xtras - januari 2016

Inkx xtras

Wat zijn we trots! Inkx Xtras is de eerste haarwerkspecialist in de regio die het certificaat 'Dermatologie voor kappers en haarwerkers' heeft behaald!

Aanbieding in de maand januari 2016

Onze schoonheidsspecialiste in opleiding Anne epileert de hele maand januari uw wenkbrauwen voor maar € 7,50 in plaats van € 15,-. Maak snel een afspraak want vol = vol.

Advies kleurenspecialiste

Op dinsdag 12 januari tussen 9.00 en 12.00 uur is de kleurenspecialiste van Oolaboo bij ons aanwezig om u advies te geven over een mooie, nieuwe kleur. Maak een afspraak op 0251-208448.

Aanbieding Ultrasound! - november 2015

In de week van 24 tot en met 28 november hebben we de volgende aanbieding:
Ultrasound gelaatsbehandeling van € 75,- naar € 55,- (behandelingsduur ca. 75 min).
Ultrasound is de ultieme anti-aging behandeling voor de huid.
- Geeft de huid na 1 behandeling een goede doorbloeding.
- Verminderd vermoeide gelaatstrekken.
- Rimpels worden minder zichtbaar.
Meer informatie.


City Cheques Heemskerk - oktober 2015

Met de cheque uit uw City Cheques-boekje kunt u als inwoner van Heemskerk bij uw eerste kappersbehandeling in onze salon een tegoedbon krijgen van € 7,50! De bon is 1 jaar geldig.

Tijdschrift For you - oktober 2015

Een leuk artikel over Inkx Xtras in de laatste uitgave van For You!


Training dermatologie - 21 september 2015

Ingeborg en Rachel hebben weer een training gevolgd om u nog beter van dienst te kunnen zijn. Een groep gemotiveerde kappers en haarwerkers volgden deze dermatologie-opleiding bij U-consultancy en kregen les van een dermatoloog om hun klanten nog beter te behandelen en te adviseren.

Kleur & figuuradvies door personal stylist - september/oktober 2015

Altijd al willen weten welke kleuren u het beste staan? Personal stylist Dustin Hoffman is op de volgende dagen bij INKX Wellness aanwezig:
24, 25 & 26 september en 8 & 10 oktober.

De prijzen zijn:
Kleuranalyse € 20,-
Figuuranalyse € 18,-
Combi kleur- en figuuranalyse € 35,-
Maak een afspraak op 06 - 30717191 of via e-mail info@monlitri.nl.

AnneAnne als schoonheidsspecialiste - september 2015

Anne is geslaagd voor haar eerste jaar als schoonheidsspecialiste. Nu geeft Anne de komende tijd gezichtsbehandelingen van 75 minuten op donderdag, vrijdag en zaterdag. Anne geeft deze heerlijke gezichtsbehandelingen voor slechts € 25,-! Het enige dat wij er voor terug vragen is feedback, zodat Anne er van kan leren en nog beter wordt. Maak een afspraak op 0251-208448.

MoniqueVersterking in de salon - september 2015

Per 1 september hebben we een nieuwe Salon Manager: Monique Groeneveld. Zij zal Ingeborg ondersteunen. Veel succes, Monique!


Blogartikel door Ingeborg - vanaf juni 2015

Ingeborg Hilgersom is nu gastblogger voor Blooming by Oolaboo! Met enige regelmaat zal zij schrijven over haar ervaringen in het kappersvak en als ondernemer. Lees het eerste blog hier!

Brand bij Inkx Xtras - mei 2015

Door een brand ontstaan in de cv ketel heeft het pas 1 jaar oude pand van Inkx Xtras veel rookschade opgelopen. Gelukkig is er snel en adequaat gehandeld door het personeel en zijn er geen gewonden gevallen. Maar wel moest een groot deel van de inrichting worden hersteld. Door medewerking van alle kanten is dit heel snel gerealiseerd en kunnen we eind juni weer klanten ontvangen!

Inkx Xtras op You Tube - mei 2015

Altijd al willen weten hoe dat nu werkt, een haarwerk aanbrengen? Bekijk dan hier ons flimpje. Deze methode is dé betaalbare oplossing voor kaalheid bij mannen en vrouwen!

Cosmetisch arts bij Inkx - mei 2015

cosmetisch artsINKX Wellness is een unieke samenwerking aangegaan met een cosmetisch arts, mevouw Elly Alizadeh-Buijtelaar. Zij zal 1 of 2 keer per maand bij Inkx Wellness aanwezig zijn voor het aanpakken van rimpels, donkere kringen e.d. met als resultaat een mooie, frisse uitstraling! Lees verder.

INKX Xtras in Beverwijkse en Heemskerkse Courant - oktober 2014

Kijk, wat een mooi stuk over INKX Xtras in de krant!
Het hele stuk vindt u hier.

Ralph Moorman raadt INKX Xtras aan!

Ralph Moorman van De Hormoonfactor beveelt INKX Xtras aan bij alopecia.
De boeken van Ralph zijn nu ook te koop bij INKX Wellness.


Kapsalon Award - september 2014

Inkx Wellness is tweede geworden van de provincie Noord-Holland in de race voor de Kapsalon Award. Met een gemiddelde waardering van 8.9 hebben we een zeer goede beoordeling gekregen waar we trots op zijn!


Interview WEA site - augustus 2014

Ingeborg is geinterviewd over Inkx en Inkx Xtras in de rubriek 'Klant aan het woord', voor de bedrijvenpagina Noord-Holland van WEA, lees het hier!


Officiële opening Inkx Xtras op 26 juni 2014

We zijn heel trots op onze nieuwe zaak Inkx Xtras. Op 26 juni om 15.00 uur is deze officieel geopend door de wethouder van Volksgezondheid van Heemskerk, de heer C.M. Beentjes. Lees ook het verslag over de opening op dichtbij.nl.

Opening door Wethouder C.M. BeentjesIngeborg en Rachel
Alle medewerkers van INKX

Het was gezellig druk tijdens de opening, veel mensen kwamen langs om de nieuwe zaak op Gildenplein 5 te bewonderen en voor een hapje en een drankje! Bekijk deze video voor een impressie.

Ingeborg van Inkx werd 13 juni j.l. geïnterviewd op Radio Beverwijk over Inkx Xtras. Luister hier naar het interview.

Inkx Xtras sponsort de 'SamenLoop Voor Hoop' op 14 & 15 juni 2014

Maar liefst 50 mensen wandelden mee met het Inkx Xtras team dat deelnam aan de SamenLoop Voor Hoop. Met dit wandelevenement in Heemskerk op 14 en 15 juni vierden we het leven, hebben we overledenen herdacht en werd bovendien een aanzienlijk geldbedrag ingezameld voor KWF. In november 2013 nam de organisatie contact op met Inkx over deze 24-uurs wandeltocht, naar aanleiding van de oprichting van Inkx Xtras. Meer informatie vindt u op de site van de SamenLoop Voor Hoop.


Oolaboo Global Inspirations event - mei 2014

Oolaboo heeft dit jaar op Ibiza haar eerste Global Inspirations event georganiseerd voor haar- en huidspecialisten van over de hele wereld. Ingeborg en Rachel van Inxk waren erbij, en hebben een hoop inspiratie opgedaan om toe te passen in de salon.

Tijdens het evenement – altijd op een hot spot ergens ter wereld – wordt er telkens een interessant, leerzaam en inspirerend programma geboden aan Oolaboo huid- en haarspecialisten.

Ralph Moorman heeft over voeding, anti-aging en innerlijke schoonheid verteld. Lisa Portengen over Smart & Sexy. Een trendwatcher heeft ons op de hoogte gesteld van alle nieuwe trends, kortom, het was een grote inspiratiebron!

Het evenement brengt beautyprofessionals dichter bij elkaar en communiceert de nieuwste ontdekkingen in hair & skin care.Inkx Xtras is open! - maart 2014

Heeft u last van haaruitval, bijvoorbeeld door ziekte? Bij Inkx Xtras kunt u vanaf nu terecht voor een ambachtelijk, op maat gemaakt haarwerk! Inkx Xtras is door de ANKO (Algemene Nederlandse Kappersorganisatie) erkend en werkt uitsluitend met natuurlijke producten. Zie de site Inkx Xtras voor uitgebreide informatie.

Lifestyle Event Château Marquette in Heemskerk - maart 2014

Op 9 maart jl. vond op Château Marquette in Heemskerk een spetterend lifestyle event plaats. Natuurlijk was Inkx Wellness daarbij! Er waren meer dan 40 stands, met voor elk wat wils, van vintage meubelen tot sieraden en modeshows. Met dit event werd tevens geld ingezameld voor Alpe d'Huzes.

NL Supervrouwen - maart 2014

Op 6 maart jl. was INKX natuurlijk ook in het AZ stadion bij het evenement NL Supervrouwen. Daar hebben we weer veel contacten en praktische tips opgedaan.

Publicatie in vakblad Estetica - februari 2014

Ingeborg staat in het vakblad voor de wellness, kappers- en modebranche, Estetica Magazine! Ze komt hierin uitgebreid aan het woord over haar passie voor het kappers- en wellnessvak en het merk Oolaboo.Inkx Xtras in het Noordhollands Dagblad - januari 2014

De nieuwe zaak Inkx Xtras is nog niet geopend maar krijgt nu al veel aandacht, zoals in de regionale pers! Dat geeft wel aan dat er behoefte is aan een dergelijke zaak. We zijn druk bezig met de voorbereidingen. Hou de site in de gaten! Lees het artikel in de krant.

2e prijs voor Inkx

We zijn tweede geworden in de Oolaboo Retail Challenge! Wat een leuk begin van 2014. Ingeborg werd (terecht) in het zonnetje gezet op de nieuwjaarsreceptie van Oolaboo...

Nieuw! Oolaboo Super Foodies - januari 2014

Vanaf januari heeft Inkx het nieuwe merk Super Foodies van Oolaboo in haar assortiment van haarproducten opgenomen. Het hart van ieder Super Foodies product voor huid en haar is het superfood Matcha, de meest verfijnde, oudste en zeldzaamste theesoort uit Japan. Lees meer.

Inkx heeft goud als Oolaboo brand ambassador! - december 2013

Inkx is voor het jaar 2013 uitgeroepen als brand ambassador van Oolaboo! Wij zijn hier erg blij mee omdat we helemaal achter dit prachtige merk staan.

 

 


Inkx Xtras komt eraan! - december 2013

3 december hebben we de sleutels gekregen van onze nieuwe zaak INKX Xtras.
We gaan ons inzetten voor klanten die haast geen haar hebben, haarproblemen hebben of bijvoorbeeld door het gevolg van een ernstige ziekte een haarwerkje willen. We hopen de zaak medio maart te kunnen openen.

Cursus Primary Shapes - november 2013

Onze medewerkster Ilona heeft in London de cursus Primary shapes gevolgd. Ze heeft daar veel nieuwe technieken geleerd zodat dit een leerzame ervaring was!


DonorRun met Inkx team - oktober 2013

Inkx doet met een team mee aan de DonorRun op 20 oktober. Op de toonbank staat een spaarpot zodat u ons team kunt sponsoren.

Tijdens de TCS Amsterdam Marathon op 20 oktober 2013 lopen 500 sporters het 8km onderdeel voor de Nederlandse Transplantatie Stichting. De DonorRun staat voor de start van een nieuw leven dankzij orgaandonatie. DonorRun teams lopen de TCS 8km waarbij lopers met een donororgaan een estafette van 2x4km kunnen lopen en symbolisch het leven doorgeven. Sporters vragen zo aandacht voor orgaandonatie.


rolstoel sponsoring

Inkx adopteert een rolstoel - september 2013

Inkx heeft twee rolstoelen geadopteerd in het Rode Kruis ziekenhuis in Beverwijk. Deze rolstoel staat bij de ingang en is beschikbaar voor patienten die hem nodig hebben.

 

World Wide Hair Tour in Parijs - mei 2013

Eind mei vond de Davines World Wide Hair Tour 2013 plaats, en Inkx was erbij, samen met 1500 kappers uit 52 landen! Een unieke gelegenheid om de complete Davines community te ontmoeten en nieuwe trends, ideeën en projecten te spotten tijdens dit evenement! Zie onze facebookpagina voor nog meer foto's!

Davines world hair tour


Gratis health-check door voedingsdeskundige - april 2013

Op vrijdag 19 april kon u bij ons terecht voor een gratis health-check door een voedingsdeskundige. Zij werkt op op basis van de Vital-24 methode (zie ook vital24.nl). De meting duurde een paar minuten en deelnemers ontvingen direct feed-back en tips ter verbetering van hun gezondheid en levensstijl. Deze health-check was gratis en geheel vrijblijvend! Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Fashionevent SunSeaBar Wijk aan Zee - april 2013

Op 14 april 2013 was Inkx aanwezig op het fashionevent in de SunSeaBar in Wijk aan Zee.

Haren invlechten, opsteken en advies geven, o.a. met behulp van de scope voor een haar- en hoofdhuidanalyse, dit alles werd verzorgd door het team van Inkx Wellness.


Het evenement was een groot succes op de eerste echte lentedag van het jaar!


Ladies night bij Inkx Wellness, januari 2013

lady's night

Dinsdagavond 15 januari j.l. hadden we onze eerste Ladies night! Een groep van 7 dames liet zich heerlijk verwennen met koffie en gebak, kreeg een huid-, haar- en make-upadvies, een nieuwe coupe, een verf- of schoonheidsbehandeling, tussendoor een drankje en hapjes en tot slot een leuke goodybag mee naar huis.

De avond was een groot succes! Lees verder voor meer informatie over de Ladies night!

 

Broekpolder Buurtkrant december 2012

Een trouwe klant uit de Broekpolder schrijft er een leuk stukje over! Lees het hier...


Inkx is vernieuwd! Mei 2012

Opening nieuws zaak InkxDe verbouwing is klaar! Op 10 mei is onze vernieuwde zaak gereed gekomen, de ruimte is nu twee keer zo groot geworden! Het wellness gedeelte is meer gescheiden van de kapsalon en er is een prachtige wellnessruimte bij gekomen met 2 stoelen. Foto's van de verbouwing staan op facebook.

 


Inkx in de Marie Claire, november 2011

In het glossy tijdschrift Marie Claire van november werd een beautycolumn in zijn geheel gewijd aan een ultrasoundbehandeling bij Inkx Wellness! Bekijk hier de pagina.

Met Daviness naar Parma, oktober 2011

Inkx Wellness is samen met 10 andere ondernemers door Davines uitgenodigd van 9 tot 11 oktober naar Parma in Italië te komen. Er werd een bezoekje gebracht aan het laboratorium, in de fabriek werd er shampoo gemaakt en er waren twee knipshows.


De groep ondernemers kreeg daarnaast twee seminars waaronder een presentatie van Keith Harris, een van de bekendste en meest toonaangevende haarstylisten van de UK. Hij ontving meerdere malen de Hairdresser Award en is een gewaardeerd haarstylist in Hollywood voor celebs als Penelope Cruz, Pamela Anderson en Shania Twain. Al met al een zeer interessant en inspirerend bezoek waar we veel van hebben opgestoken!

Ultrasound demonstratie bij Kèk in Heiloo, oktober 2011

Kledingzaak Kèk in Heiloo organiseerde op 7 oktober een open dag. Inkx Wellness was aanwezig met het ultrasound apparaat om een demonstratie te geven over de vele toepassingen en werking. Dit was een groot succes gezien de enthousiaste reacties!


Inkx in de Privé, juli 2011

In het weekblad Privé van 13 juli 2011 kregen wij aandacht voor onze nieuwe Ultrasoundbehandeling! Lees hier het artikel.

 

INKX Wellness | Gildenplein 1 | 1967 KL Heemskerk | T: 0251-208448 | E: info@inkx.eu

sitemap  |  disclaimer  |  design: CoCreCi  |  © december 2006 - november 2018