Home > Wellness > Schoonheidssalon > Mineralogie


Mineralogie

Steeds meer allergieën ontstaan door ongewenste stoffen in make-up, zoals talk, zetmeel, parfum en kleurstoffen. In plaats van het huidverouderingsproces te remmen, stimuleren deze middelen het juist. Het cosmeticamerk Mineralogie is vrij van deze stoffen waardoor zelfs de meest gevoelige huid met acne, rosacea of allergieën de make-up goed kan verdragen. Mineralogie make-up lijn

De producten bevatten natuurlijke anti-oxidanten, vitamine A en E en hydraterende en voedende bestanddelen, zoals plantextracten en natuurlijke oliŽn. Deze geven de huid een gezonde en natuurlijke glans en verstoppen de huid niet. Ze zorgen tegelijk voor een prachtige, rijke kleur. De mineralen versmelten met de huid en geven daardoor een natuurlijk effect.


Glamour

Mineralogie is afkomstig uit Amerika en staat voor 100% minerale make-up. Mineralogie gelooft niet alleen in de natuurlijke kracht van mineralen en biologische oliën, het merk staat tegelijk voor glamour. Dat glamour, natuurlijk en duurzaamheid samengaan bewijst het merk door de hoge kwaliteit van de make-upproducten en de luxe verpakkingen. Mineralogie heeft een uitgebreid palet van dekkende, sprekende, trendy en duurzame kleuren voor de teint, ogen, lippen en wangen en biedt bovendien diverse accessoires en een assortiment met kwasten.


Duurzaam

Mineralogie vindt duurzaamheid zeer belangrijk, dit is terug te vinden in het Ecofriendly beleid. Zo zijn de omverpakkingen bedrukt met Soja-inkt en van gerecycled papier, afkomstig van duurzame boomboerderijen en de meeste productcontainers zijn gemaakt van 20% recyclebare materialen, waarvan een aantal 100% biologisch afbreekbaar. Daarnaast werkt Mineralogie alleen met dierproefvrije make-up.


Ingrediënten

Mineralogie bevat o.a. de volgende ingrediënten, die in verschillende verhoudingen in de cosmetica worden gebruikt:

Het kost tijd en energie om de huid jong en gezond te houden. Mineralogie maakt dit eenvoudiger door gezonde en actieve ingrediŽnten toe te voegen aan de make-up:

Mineralogie is te koop in onze salon en in de webwinkel.

INKX Wellness | Gildenplein 1 | 1967 KL Heemskerk | T: 0251-208448 | E: info@inkx.eu

sitemap  |  disclaimer  |  design: CoCreCi  |  © december 2006 - november 2018