Home > Wellness > Huidbehandelingen > Diamond peeling/Microdermabrasie


Diamond peeling/microdermabrasie treatment

AanbiedingMet Diamond peeling of Microdermabrasie wordt op een geheel pijnloze manier de bovenste fijne huidlaag verwijderd met een diamantpeeling door middel van vacuümzuigkracht. Het stimuleert de aanmaak van collageen en zorgt ervoor dat de huid zich van binnenuit gaat vernieuwen en verjongen. Het resultaat is een zachte en frisse gelaatshuid met verminderde rimpeldiepten. Deze behandeling is zeer geschikt voor:

microdermabrasie

Voor een effectief en duurzaam resultaat worden meerdere behandelingen aangeraden (ca. 8 - 10). Na de behandeling wordt geadviseerd om uw huid met uiterste zorg te behandelen. De huid is nu verdund en is erg gevoelig voor invloeden van buitenaf. Voorkom blootstelling aan zonlicht tot vier weken na de behandeling en gebruik een huidverzorgingsproduct met SPF 30 dat ook ontstekingsremmend en vochtregulerend werkt.

De prijs van een Diamond Peeling/Microdermabrasie treatment is € 75,- voor 75 minuten.

Anti-aging schoonheidsbehandeling

De anti-aging schoonheidsbehandeling is een gelaats- en lichaamsbehandeling gebaseerd op diverse apparatuur naar de nieuwste technologieën volgens de Body Health methode. Tijdens de anti-aging schoonheidsbehandeling wordt er gebruik gemaakt van microdermabrasie, en eventueel ook van ultrasound en vacuümtherapie treatment.

Voor aanvang van de behandeling wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld, waarin wordt vastgesteld welke combinatie van apparatuur het mooiste en beste resultaat biedt. Daarbij wordt steeds gebruik gemaakt van natuurlijke producten.
U bereikt een verbluffend resultaat binnen vijf weken! Maak een afspraak met een Inkx Wellness consulente en verlies centimeters. Geef uw huid een frissere uitstraling!

Prijzen schoonheidsbehandelingen voor huidverjonging en vetvermindering

In het geval van acné is het mogelijk dat de behandeling vergoed wordt door de ziektekostenverzekering. Informeer hiervoor bij uw verzekeringsmaatschappij.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met een van onze schoonheidsspecialistes op 0251 - 208448, wij staan u graag te woord!

INKX Wellness | Gildenplein 1 | 1967 KL Heemskerk | T: 0251-208448 | E: info@inkx.eu

sitemap  |  disclaimer  |  design: CoCreCi  |  © december 2006 - november 2018