Home > Wellness > Huidbehandelingen > IPL treatment


IPL treatment (lichtflitstherapie)


Aanbieding IPL permanente ontharing

Het hele jaar door haarvrij! Actie geldig tot en met 31 december 2018:
Bikinilijn van € 99,- nu voor maar € 40,-!
Oksels van € 79,- nu voor maar € 25,-!

Ook deze aanbieding geldt nog: ontharing voor het hele lichaam met IPL voor maar € 250,-!
Geldig voor 5 behandelingen. Maak snel een afspraak op 0251-208448 of www.1kapper.nl.

Het hele jaar door een gladde huid met IPL!

Op het gebied van ontharing volgen wij de nieuwste ontwikkelingen en methoden. Zo beschikken wij over een IPL (Intense Pulse Light) apparaat. Ontharing met behulp van lichtflitstherapie is zeer effectief. Nooit meer scheren, geen ingegroeide haren, geen geknoei met hars en geen tijdrovende afspraak voor het gevoelige elektrisch ontharen.

Bij het ontharen met IPL wordt gebruik gemaakt van melanine als geleider. Melanine is aanwezig in de haarschacht en in de matrix van de haar. Het doel is om de haarfollikel te laten slapen, zodat de haarfollikel geen nieuwe haar produceert. Grijs en/of wit haar is niet geschikt om te ontharen met de IPL omdat dit geen tot weinig melanine bevat. De haargroei kent verschillende fases. Alleen het haar in de anagene fase (groeifase) is gevoelig voor de IPL behandeling, waardoor het nodig is de behandeling enkele malen te herhalen.

Een IPL behandelkuur voor ontharen bestaat meestal uit vijf tot acht behandelingen. Dit is echter een gemiddelde, het kan zo zijn dat U meerdere behandelingen nodig heeft tot het gewenste resultaat. Haargroei kan altijd terugkomen, bijvoorbeeld onder invloed van hormoonschommelingen of medicijngebruik. Wij adviseren U om één maal per jaar terug te komen voor een onderhoudsbeurt.

IPL treatment prijslijst

Prijswijzigingen voorbehouden.

IPL treatment bij huidproblemen

Verwijderen van couperose
Bij couperose zijn de haarvaatjes onder de huid gesprongen en duidelijk zichtbaar (rood/paars). Tijdens de behandeling met IPL wordt het licht geabsorbeerd door het hemoglobine (zuurstof) in het bloed, waardoor het haarvaatje wordt vernietigd. Na de behandeling vormt zich eerst een klein korstje/vliesje op het behandelde vaatje. Dit verdwijnt na enkele dagen. Voor een optimaal resultaat zijn 1 - 5 behandelingen nodig.
Prijs vanaf € 15,-.

Verwijderen van pigmentvlekken
Bij het verwijderen van pigmentvlekken hangt het af wat uw huidskleur en wat de kleur van de pigmentvlek is. Hoe groter het verschil tussen huidskleur en de pigmentvlek, des te makkelijker de behandeling. Bovendien is oppervlakkig pigment makkelijker te behandelen dan dieper gelegen pigment. In de huid zullen zicht hierdoor in de eerste dagen na de behandeling donkere pigmentkorrels gaan vormen. Na zo’n 10 tot 15 dagen verdwijnen deze weer vanzelf uit de huid. De vlek is weg of lichter geworden.
1-5 behandelingen.
Prijs vanaf € 15,-.

Huidverjonging
Door de IPL lichtflitsen wordt nieuw collegeen aangemaakt, hierdoor ziet uw huid er jonger uit en zullen kleine rimpeltjes verminderen. U zult deze behandeling moeten herhalen; er wordt geadviseerd om een kuur van 10 behandelingen te ondergaan. Dit is echter per individu verschillend en kan worden vastgesteld na een intakegesprek in onze salon. Een behandeling kan tevens in combinatie met microdermabrasie worden uitgevoerd voor het beste resultaat.
Prijs IPL behandeling 10 maal:
Bovenlip: € 250,-
Wangen: € 450,-
Hele gezicht: € 750,-.

Nabehandeling: 2 dagen na de behandeling thuis de huid scrubben en een masker. 3 dagen hierna wederom thuis de huid scrubben en een masker gebruiken. Geschikte huidproducten gebruiken.

In het geval van acne en overbeharing is het mogelijk dat de behandeling vergoed wordt door uw ziektekostenverzekering. Informeer hiervoor bij uw verzekeringsmaatschappij.

INKX Wellness | Gildenplein 1 | 1967 KL Heemskerk | T: 0251-208448 | E: info@inkx.eu

sitemap  |  disclaimer  |  design: CoCreCi  |  © december 2006 - november 2018