Home > Wellness > Schoonheidssalon > Image Skincare peeling


IMAGE Skincare peeling


IMAGE Skincare bestaat uit een breed assortiment van oppervlakkige tot diepe peelingen die specifiek toe te passen zijn op de behoefte van de huid en de wensen van de klant. Sinds kort kunt u bij Inkx Wellness terecht voor deze peelingen.

Met de I PEEL peelingen van IMAGE Skincare kunnen specifieke huidproblemen zoals rosacea, acne, pigment en huidveroudering effectief worden behandeld. De huid wordt gezond gehouden en het verouderingsproces vertraagt, schadelijke effecten van buitenaf worden bestreden. De resultaten die met IMAGE Skincare worden geboekt op het gebied van huidverbetering zijn ongeëvenaard.

Hoe werken deze peelingen?
Door hoge concentraties vitamine C, enzymen, glycolzuur, retinol, melkzuur, kojiczuur en organische bestanddelen werken de peelingen diep in de huid. Aanvankelijk van het huidtype, indicatie en wens van de klant kan een specifieke peeling worden gekozen om de huid te behandelen.

Voor de volgende peelingen kunt u terecht bij Inkx Wellness.

I PEEL LIGHTENING LIFT SOLUTION

Productomschrijving
Deze peelingcocktail is een mooie mix van werkstoffen die de huid verstevigen en oplichten. Deze formule geeft een 15% blekende werking om de melanineblokkade in de dieper gelegen lagen van de huid aan te pakken. Deze behandeling is ontwikkeld om een kuur van 6 peelingen om de 2 weken te doen.

Voordelen
Deze mega-lighteningbehandeling mixt voorzichtig melkzuur en een cocktail van huidverlichtende samenstellingen die zonnevlekken, bruine vlekken en roodheden ontstaan door rosacea vermindert.

Huidtype
Pigmentatie, ongelijkmatige teint, rosacea, huidveroudering, droge/gedehydrateerde huid.


I PEEL ORMEDIC LIFT SOLUTION


Productomschrijving
Een mix van organische ingrediënten met therapeutische resultaten geeft passie terug aan uw huid. De behandeling geeft uw huid een boost zonder chemische bestanddelen. De peeling bevat natuurlijke fruitenzymen en pulp van passievruchten (papaya, ananas en pompoen), die de dode huidcellen verwijderen en schade aan huidcellen herstellen zonder chemische zuren. Een enorme verbetering van de huidteint, zuiverheid en huidtextuur zal ontstaan. De Japanse groene thee geeft de huid een gezonde, levendige teint en het co-enzym Q10 geeft de huid hydratatie. Een heerlijke geur met organische mangopulp, perfect voor iedere huid.

Voordelen
 
Een organische mix van papaya, ananas, pompoen en mango met medische resultaten die de gestresste, vermoeide en doffe huid weer in balans brengt. Deze niet-chemische peeling herstelt, vernieuwt en kalmeert met organische ingrediënten de huid op natuurlijke wijze.

Huidtype
Geschikt voor een ongebalanseerde huid, geïrriteerde huid, gevoelige huid, geschikt voor zwangere vrouwen, tieners en bij de eerste keer peelen.

Image peelingI PEEL SIGNATURE FACE LIFT SOLUTION

Productomschrijving
Deze behandeling zal u een resultaat geven waar u versteld van zult staan. Deze behandeling doet alles; het verstevigt de huid met Retinol, verlicht de huid met antioxidanten van grapefruitzaden, groene thee, citroen, limoen, en sinaasappelextracten. De huid wordt gevoed door een cocktail van vitamine A, E en C en verzacht de huid met een kruidencocktail van kamille, komkommer en aloë vera. Daarbij ondergaat de huid een megahydratatie van puur hyaluronzuur. Deze behandeling is niet geschikt voor een acne of vette huid.

Voordelen
Met deze revolutionaire 4-layer facelift ziet uw gezicht er al na één behandeling anders uit. Vitamine C, glycolzuur en zachte maar krachtige enzymen versnellen de celvernieuwing en ze verfrissen, verstevigen en lichten de huid op.

Huidtype
Bij rosacea en droge/gedehydrateerde huid. Geschikt voor alle huidtypen en bij de eerste keer peelen.


I PEEL WRINKLE LIFT SOLUTION

Productomschrijving
Deze peeling is erg mild maar het kan een tinteling geven. Dit glycolzuur dringt erg snel de dieper gelegen lagen van de huid binnen vanwege zijn kleine 2-carbonmoluculaire structuur. Het product werkt diep door en dat leidt tot een sterke doorbloeding en circulatie. Deze behandeling is geschikt voor iedere huid.

Voordelen

Deze ultrahuidbehandeling met glycolzuur en retinol verwijdert de dode huidcellen en wordt de huid strakker en gezonder. De fijne lijntjes verdwijnen heel duidelijk.

Huidtype
Bij alle fases van huidveroudering, rimpels, fijne lijntjes, grauwe/doffe teint, oneffen textuur, lichte zonschade en rokershuid.

 

Prijs

De prijs voor een Image Skincare peeling inclusief treatmentkit voor thuis bedraagt € 90,-.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze schoonheidsspecialistes op 0251-208448. Reserveren kan telefonisch of online.

INKX Wellness | Gildenplein 1 | 1967 KL Heemskerk | T: 0251-208448 | E: info@inkx.eu

sitemap  |  disclaimer  |  design: CoCreCi  |  © december 2006 - november 2018