Home > Haarstudio > Haarverzorging > Oolaboo hair care


Oolaboo Luxury Hair care


100% parabenen en sulfaatvrij: de luxe haarlijn van Oolaboo!

De luxueuze hair care-lijn van Oolaboo heeft zich bewezen. Deze haarverzorgingsproducten zijn er niet alleen om een zeer luxe beleving te krijgen, maar ook om veel resultaatgerichter te werken dan andere merken.


De rijke, romige en crèmige samenstelling van de maskers, conditioners en hair baths voeden op een ongelooflijke wijze ons haar en onze hoofdhuid.

De Oolaboo hair baths en conditioners bevatten het quinoa protein complex. Na 5 toepassingen is er tot 32% verbetering van de conditie aan de buitenkant van het haar en tot 26% versterking aan de binnenkant van het haar. In de haarverzorgingsproducten zitten geen sodium laureth sulfaten, de producten zijn allemaal 100% parabenen vrij.

 

Nieuw: Wellness voor uw haar!

In onze salon kunt u nu terecht voor een wellnessbehandeling voor uw haar met de producten van Oolaboo. Het was- en massageritueel wordt geheel op uw persoonlijke wensen en haarconditie afgestemd.
U ervaart rust, aandacht en verwennerij.
- Wassen met op u persoonlijk afgestemde producten van het merk Oolaboo.
- Intensief masker met massage.
- Stylen incl. stylingsproducten van Oolaboo.
Prijs excl. knippen: € 12,50.


Oolaboo toont haar maatschappelijke betrokkenheid met Aquam Servo

Schoon drinkwater is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Door deelname aan het Aquam Servo Project van Oolaboo helpen beauty partners niet alleen zichzelf, maar helpen zij ook anderen en ondersteunen zij hierdoor het werk van Stichting Waterpas in ontwikkelingslanden. Stichting Waterpas maakt zich sterk voor schoon drinkwater voor iedereen ter wereld. (www.stichtingwaterpas.nl)

Een sponsoring van slechts 3 cent staat gelijk aan één liter schoon drinkwater! Daarom doneert Oolaboo 3 cent van ieder verkocht huid-of haarverzorgingsproduct aan Stichting Waterpas en helpt daarmee kinderen in Afrika aan schoon drinkwater.


De Oolaboo producten zijn zowel verkrijgbaar in onze salon als in de webwinkel!

INKX Wellness | Gildenplein 1 | 1967 KL Heemskerk | T: 0251-208448 | E: info@inkx.eu

sitemap  |  disclaimer  |  design: CoCreCi  |  © december 2006 - november 2018