Home > Hairextensions


Hairextensions

hairexensions


Alle trends op haargebied worden door ons op de voet gevolgd. Eén van de nieuwste ontwikkelingen in de haarmode is het verlengen van het eigen haar. Met hairextensions is veel mogelijk: extra volume in het haar, het haar langer maken, kleuren, krullen, etc. En dat alles op een natuurlijke manier!

In onze kapsalon werken we voornamelijk met extensions van Hairdreams. Dit merk maakt gebruik van natuurhaar van zeer goede kwaliteit. Het voordeel van deze extensions is dat ze gebruikt kunnen worden voor ieder haartype en geknipt en gekleurd kunnen worden in ieder gewenst model.

 

Hairdreams biedt handgeselecteerde speciale haren van de allerhoogste kwaliteit. De extensions blijven langer zitten dan andere extensions. De aanhechting (bonding) kenmerkt zich door een hoge houdbaarheid en een neutrale, onopvallende optiek. Bij deze extensions heeft u de keuze uit 8 haarlengtes van 25 tot 55 cm, indien gewenst is ook een lengte van 65 cm te leveren. Bij verlenging blijven de extensions vijf tot zes maanden zitten. U kunt uw haar opsteken, vlechten, krullen, föhnen. Kortom, alles wat u met uw eigen haar ook doet!

hairextensions van Hairdreams
 

In onze kapsalon gebruiken we twee soorten extensions: platte extensions, zogenaamde bondjes, of ronde extensions, de rolletjes. De voordelen van de bondjes is dat er minder extensions nodig zijn (gemiddeld ca. 130), er is minder uitval door gebruik van shampoo, maskers en balsems. De rolletjes zijn gevoeliger voor shampoos en maskers en er zijn iets meer extensions nodig (ca. 150 - 200) maar ze klitten daarentegen minder dan de bondjes.

Na het plaatsen van de hairextensions vindt er na 14 dagen een controle plaats. Het aantal benodigde hairextensions is sterk afhankelijk van de wensen en het haartype van de klant. De prijs per extension varieert, afhankelijk van de lengte en het soort haar. De prijs bij een lengte van 20 cm is vanaf € 6,- per extension. Het gaat hier dus om extensions in de beste kwaliteit die langer blijven zitten en waarvoor er minder nodig zijn dan de meest gangbare extensions.

Indien gewenst kunnen wij ook goedkopere extensions zetten van de merken Balmain en Socap, vanaf € 4,- per extension. Een goed advies en een juiste prijsopgave doen wij graag persoonlijk via de telefoon of in onze kapsalon.

INKX Wellness | Gildenplein 1 | 1967 KL Heemskerk | T: 0251-208448 | E: info@inkx.eu

sitemap  |  disclaimer  |  design: CoCreCi  |  © december 2006 - november 2018