Home > Haarstudio > Haarverzorging > Davines


Davines


INKX Wellness gebruikt en verkoopt de producten van het merk Davines in de kapsalon en webwinkel. Davines ontwikkelt duurzame en verantwoorde producten voor haar, huid en het milieu. Naast producten van recyclebare materialen gebruikt Davines voor de ontwikkeling van haar producten alleen 100% verantwoorde energie (gewonnen uit zon, water en wind). De producten worden niet op dieren getest.

Davines is de eerste fabrikant in de haarverzorgingsindustrie die kappers bewust probeert te maken van de gevolgen van de toenemende uitstoot van CO2. Davines vraagt met een wereldwijde campagne de support van kappers om een bijdrage te leveren aan het voortbestaan van een beter milieu en aarde. Inkx Wellness staat daar als eco-kapsalon helemaal achter en werkt daar graag aan mee.


Haarproductlijn van Davines

De haarproductlijn van Davines bestaat uit verschillende soorten verf, shampoo, verzorgende producten zoals maskers en styling producten. Uiteraard is er voor elk type haar een product, voor zowel fijn als dik haar, natuurlijk en geverfd haar. De permanente haarkleuring met 94 kleuren garandeert blijvende resultaten en een complete dekking van grijs haar.

De nieuwste lijn van Davines is More Inside. De extra hydraterende factor is het gemeenschappelijke element van alle More Inside producten en houden het haar langer gezond en gehydrateerd. Een combinatie van de nieuwste generatie grondstoffen geeft het haar een gedefinieerde, veerkrachtige structuur. Het haar krijgt meer stevigheid, textuur en een goed gedefinieerde vorm. Davines

De Essential Hair care producten met selectieve, actieve ingrediënten zijn ontwikkeld voor de dagelijkse verzorging. De Mask Color producten zorgen voor een schitterende, langdurige kleur van geverfd haar. Ervaar het zelf in onze salon: Davines geeft een meerwaarde aan uw haar en haarkleur, is goed voor het milieu en biedt de kwaliteit die wij en u wensen.

Davines is zowel verkrijgbaar in onze salon als in de webwinkel!

INKX Wellness | Gildenplein 1 | 1967 KL Heemskerk | T: 0251-208448 | E: info@inkx.eu

sitemap  |  disclaimer  |  design: CoCreCi  |  © december 2006 - november 2018