Home > Wellness > Schoonheidssalon > Comfort Zone


Comfort Zone


Comfort Zone skin regimenComfort Zone is een totaal concept voor de geselecteerde spa, thermen en het beautyinstituut van vandaag en morgen. Onze wereld draait om mensen. De holistische benadering (product + behandeling + individu) wordt gecombineerd met het meest geavanceerde onderzoek om de ultieme beleving van schoonheid en well-being te garanderen. De kwalitatief hoogwaardige producten voor gezicht, lichaam en geest zijn een constante en belangrijke inspiratiebron voor unieke behandelingen. De leveranciers worden geselecteerd op basis van duidelijke en stricte principes.


Prijzen

De prijs voor een Comfort Zone behandeling bedraagt
€ 35,- vanaf 30 minuten. Een gelaatsbehandeling van 45 minuten kost € 49,50. Voor een uitgebreide wellnessbehandeling van 75 minuten betaalt u € 75,-. Het complete overzicht met behandelingen en prijzen vindt u op de pagina Schoonheidssalon.


Milieuvriendelijk

Comfort Zone gebruikt alleen milieuvriendelijke verpakkingen en de producten worden nooit getest op dieren. De producten zijn volledig goedgekeurd en voorzien van een FDA keurmerk. De belangrijkste ingrediënten zijn allen natuurlijk, zijn veiligheid, houdbaarheid en stabiliteit zijn gegarandeerd dankzij het toepassen van moderne technologieën. Voor de ontwikkeling van de producten wordt alleen gebruik gemaakt van (groene) energie, gewonnen uit zon, wind en water. Voor de hoeveelheid CO2 uitstoot worden in het amazonewoud bomen geplant. Op deze wijze geeft Comfort Zone iets terug aan de ‘groene planeet' waarop wij leven.

 

De producten van Comfort Zone zijn wereldwijd te vinden in toonaangevende en gerenommeerde kuuroorden, beautyinstituten, spa's en schoonheidssalons. Tevens verkrijgbaar in onze webwinkel.


Skin Regimen

Een geavanceerde complete huidverzorging met anti-verouderingsstrategie is de nieuwste generatie van voedingssupplementen en leefstijladviezen voor een innovatief huiddieet gecreëerd door een multidisciplinair team van artsen en wetenschappers. Een complete lijn om het uiterlijke tekenen van veroudering te corrigeren en jeugdigheid zichtbaar te verlengen. Effectiviteits-tests bewijzen een toename van vochtgehalte van de huid met 26%. Vermindering van rimpels tot 17%.

Een schoonheidsbehandeling met deze verzorgingslijn in combinatie met de Diamond peeling (of Microdermabrasie) is effectief bij huidveroudering.


Body ritueel

Een heerlijke behandeling met natuurlijke producten. 90 minuten lang een prettig ontspannen gevoel en uw huid is helemaal klaar voor de zomer! De behandeling bestaat uit:

Deze combinatiebehandeling van gelaat en lichaam werkt intensief voedend, anti-aging, DNA beschermend en herstellend.

In deze 'natuurlijke' behandeling worden de unieke producten uit de Sacred Nature lijn gebruikt. Deze bestaan voor 99% uit natuurlijke en tot 45% uit biologische ingrediënten en bevatten geen minerale oliën, siliconen, paraffine en synthetische geur- en kleurstoffen. Hiermee voldoen ze ruimschoots aan de strikte eisen van Ecocert.

Deze behandeling duurt 90 minuten en kost € 85,-.

INKX Wellness | Gildenplein 1 | 1967 KL Heemskerk | T: 0251-208448 | E: info@inkx.eu

sitemap  |  disclaimer  |  design: CoCreCi  |  © december 2006 - november 2018